Danmark spiser sammen

Danmark spiser sammen onsdag 24. april kl. 17.30

Aftenen byder på et uformelt måltid og en mulighed for at nyde fællesskabet omkring det. Vi ønsker denne aften at give en mu­lig­hed for at mødes, tale sammen og måske møde nye mennesker.

Folkebevægelsen mod ensomhed skriver på deres hjemmeside: “Ensomhed mistrives i fællesskaber. Og fællesskaber kan ingen ska­be alene. Fælles måltider er samvær med hinanden, hvor vi netop kan styrke fællesskaber og skabe nye.” Den tanke vil vi gerne leve op til denne aften.

Programmet bliver et kort oplæg om det at være sam­men v. psykoterapeut Laila Hør­by, der også vil introducere os til samtale­muligheder ved bordene, hvorefter vi spiser sammen. Menuen er endnu ikke fastsat, men vi ga­ran­terer at både kød-spisende, veganere og ikke svinekøds-spisende kan deltage.

Som kirke og lokal menighed i Frederiks­havn, vil vi gerne bidrage til fællesskab på tværs af alle mulige forskelligheder, blandt andet fordi vi tror på, at det er det vi er skabt til, og fordi det som oftest er meget sjovere at være sammen på tværs af forskelligheder.

Så ALLE er velkomne denne aften.

Tilmeld dig senest 21. april – gerne på:
danmarkspisersammen.dk/event-list/?uuid=SJKQR1OBE
eller på 41101873 viviannandersen@hotmail.com